A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713623051.6238.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

TeCOMM - Rapoarte gratuite pentru magazinele online
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-10-2014, ora 14:07

TeCOMM - Rapoarte gratuite pentru magazinele online

Articol de Madalina Irimia

Claudiu Murariu se alatura speakerilor de la TeCOMM pentru a vorbi despre Enhanced Ecommerce, una dintre ultimele functionalitati adaugate platformei Google Analytics.

Un lucru deosebit de important si accesibil tuturor detinatorilor de magazine online este analiza. Analizarea permanenta a magazinului tau poate fi aspectul care va face diferenta dintre excelenta si faliment. Din fericire, Google Analytics vine in sprijinul magazinelor online punandu-le la dispozitie o noua functionalitate cu ajutorul careia pot fi realizate rapoarte avansate fara implicarea unor costuri.

Daca pana acum rapoartele avansate de ecommerce erau disponibile doar companiilor cu bugete considerabile pentru tool-uri de web analytics avansate, acum toate aceste unelte sunt disponibile gratuit oricarui magazin online, indiferent de dimensiune.

Noile rapoarte ajuta proprietarii de magazine online sa afle raspunsuri precum:

- care sunt produsele cele mai vizualizate din magazinul online

- ce produse sunt adaugate cel mai frecvent in cosul de cumparaturi

- care este impactul pretului/categoriei produsului sau oricarui alt element asupra ratei de abandon

- care sunt canalele de marketing ce genereaza cele mai multe charge-backuri

Murariu va analiza impreuna cu audienta TeCOMM o implementare de enhanced ecommerce pentru a descoperi care sunt provocarile unei astfel de implementari, avantajele, dar si capcanele aferente.

TeCOMM este un eveniment de referinta pentru piata de ecommerce din Transilvania, aflandu-se la cea de-a patra editie in Cluj-Napoca, in data de 30-31 octombrie. In data de 6 noiembrie va avea loc o prima editie in Iasi, alaturi de comunitatea magazinelor online din zona Moldovei, iar in primavara anului 2015 va avea loc o prima editie a evenimentului in Timisoara.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii