ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
01-07-2015, ora 10:49

Tariceanu: „Asistam in Romania la recompunerea monopolului puterii de catre actualul presedinte”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat marti ca actualul presedinte recompune monopolul puterii, prin numirea in posturi-cheie a unor "oameni de incredere".

"In momentul de fata, asistam in Romania la recompunerea monopolului puterii de actualul presedinte, care doreste in posturile-cheie sa-si puna oamenii de incredere. Acesta este primul motiv pentru care cred ca este nepotrivita alegerea facuta in persoana domnului Ungureanu pentru conducerea SIE", a declarat Tariceanu in plenul reunit.

"In ultima perioada, as spune de un an de zile, am ascultat foarte des o teorie care are mult miez, de evitat in Romania ca cineva sa detina monopolul puterii. Am vazut toti perioadele nefaste in care o singura formatiune politica si liderul ei a detinut puterea in Romania si ma refer cu precadere la o perioada pe care nu cred ca ati uitat-o, 2009 – 2012. Traian Basescu presednte si PDL-ul la guvernare. Probabil ca aceasta lectie i-a facut pe multi romani sa fie extrem de reticenti de a mai repeta greseala", a mai spus presedintele Senatului.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii