A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714035504.8342.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

TOPUL celor mai dorite destinatii de Revelion: turistii prefera Londra, New York-ul sau Asia. Bulgaria, la polul opus
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-12-2014, ora 09:02

TOPUL celor mai dorite destinatii de Revelion: turistii prefera Londra, New York-ul sau Asia. Bulgaria, la polul opus

Articol de Madalina Irimia
Alegerea destinatiei de Revelion este, fara indoiala, una dintre cele mai dificile probe dintr-un an intreg. Si, cum nimic nu poate fi mai frumos decat sa numeri ultimele secunde alaturi de o multime de oameni, site-urile specializate sunt pline de sfaturi si comentarii. In top se afla New York-ul, cu deja celebrul revelion din Time Square, plajele romantice din Republica Dominicana, dar si Dubaiul, Londra sau Paris.

Potrivit unui studiu facut de Tripadvisor si publicat de tabloidul britanic Daily Mail, cei mai multi turisti aleg sa intampine anul nou in Londra, New York, pe plaja din Cancun sau in Bangkok. La fel de mare succes au insa orasele Amsterdam si Las Vegas.
Milioane de oameni se aduna de anul nou in Time Square si ridica privirile spre ploia de artificii si celebrul glob de cristal. Cei mai multi dintre romanii care petrec anul nou in straintate prefera Orientul Mijlociu. In Dubai puteti sa va bucurati de un adevarat spectacol de focuri de artificii, pe un fundal inedit - cel mai inalt turn din lume: Burj Khalifa. Amatorii de dansuri latino si carnavaluri aleg insa fara ezitare Rio de Janeiro. Cei care nu se uita deloc la bani, prefera insa Mauritius, o insula ascunsa intre coastele continentului african, unde pot face scufundari si plimbari cu barca. In topul preferintelor se mai afla Singapore si Taiwan, ca sa nu mai vorbim de Maldive...
TripAdvisor: "O calatorie in Maldive este pentru multi oameni o calatorie de o viata. Noi nu am fost o exceptie."

La polul opus, destinatiile din Muntenegru, Bulgaria, Ukraina sau Albania sunt considerate lipsite de farmec si distractie.

Inainte sa plecati in vacanta, fie in timpul anului fie de revelion, nu uitati sa cititi comentariile altor turisti. Exista zeci de site-uri specializare in recenzii, care va pot oferi informatii despre servicii ori daca merita sau nu sa vizitati o anumita zona.
Destinatii preferate de revelion, conform DailyMail:
- Londra
- New York
- Paris
- Punta Cana ( Republica Dominicana)
- Las Vegas
- Dubai
- Cancun( Mexico)
- Amsterdam
- Orlando, Florida
- Bangkok

Sursa: stirileprotv.ro
Foto: zf.ro
     
Tag-uri: revelion, destinatii, top
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii