ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-05-2015, ora 09:11

Sustinator-surpriza in instanta pentru primarul Iasiului

Articol de Cristian Amariei
Primarul Iasului i-a convins, vineri, pe judecatori sa nu-l trimita dupa gratii, asa cum cereau procurorii. Acuzat ca a folosit politia locala pemntru a-si spiona fosta iubita, agajata a Primariei, Gheorghe Nichita a avut un sustinator neasteptat la proces: fosta sotie. Iar judecatorii au decis: primarul Iasiului va fi cercetat in arest la domiciliu.

Este tatal fetelor mele, pe care le iubeste foarte mult, si ele la fel, il sustin si il voi sustine in continuare.”, a declarat presei Florentina Nichita, fosta sotie a edilului.

Primarul Iasiului a apelat la argumente emotionale ca sa ii convinga pe judecatori sa nu il aresteze. „Dragostea nu este un delict”, spune edilul, care este acuzat ca a folosit politia locala pentru a-si spiona fosta iubita, o subalterna a sa.

„N-am stiut ca a te indragosti de o femeie este un delict, daca i se aprind calcaiele unui barbat care este despartit deja e un delict. Restul e o chestiune de can-can”, le-a spus primarul jurnalistilor.

Iasiul e plin de femei frumoase. Chiar asa sa va pierdeti cumpatul?” a fost intrebat edilul.

„Aaaaa, cred ca dumneavoastra nu stiti ce e dragostea!”, a raspuns Gheorghe Nichita. El a mai spus ca sotia ii este o prietena foarte buna.

Decizia de a fi cercetat in arest la domiciliu a fost luata de Curtea de Apel Bucuresti si este irevocabila.

Instanta a mai decis si ca seful Politiei Locale Iasi Liviu Hliboceanu si Stefan Avirvarei, sef servicu in cadrul aceleiasi institutii, sa fie cercetati sub control judiciar.

Sursa: digi24.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii