ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
04-09-2015, ora 09:53

Surpriza uriasa la US Open si veste excelenta pentru Halep: O mare favorita a fost eliminata

Articol de Cristian Amariei
Competitia feminina de la US Open produce suprize pe banda rulanta, multe favorite fiind eliminate, desi s-au disputat doar doua tururi.

Asfel, doar Simona Halep, Serena Williams si Petra Kvitova au mai ramas in cursa, dintre tenismenele aflate in top 10 WTA.

Vineri dimineata, Petra Cetkovska, din Cehia, locul 149 WTA, a produs cea mai mare supriza a acestui turneu, dupa ce a eliminat-o pe favorita numarul 4, daneza Caroline Wozniacki, scor 6-4, 5-7, 7-6 (7-1), in turul al doilea.

Cetkovska urmeaza sa evolueze in turul al treilea cu italianca Flavia Pennetta, cap de serie 26, care a eliminat-o pe romanca Monica Niculescu, scor 6-1, 6-4.

Simona Halep primeste astfel o noua veste excelenta, Petra Kvitova, din Cehia, cap de serie numarul 5, fiind cel mai greu adversar pe care il poate intalni in drumul spre finala si totodata singura din top 10 ramasa pe jumatatea de tablou a romancei.

Celelalte favorite care au evoluat joi seara, Anna Karolina Schmiedlova, din Rusia, si Sabrine Lisicki si Angelique Kerber din Germania, s-au calificat in turul urmator.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii