ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-09-2014, ora 13:11

Surpriza de proportii. Iata cine sunt juratii noii emisiuni "Danseaza printre vise"

Articol de Madalina Irimia
In aceasta toamna, la Antena 1 va debuta emisiunea "Danseaza printre stele". Juriul va fi format din Jojo, Mihai Petre si Igor Munteanu.

Noua emisiunea de dans promite sa fie un spectacol uimitor, in care competitia va fi acerba, dupa cum declara Mihai Petre.

"Un spectacol de dans in adevaratul sens al cuvantului, creat de dansatori profesionisti cu experienta si vedete. Competitia va fi una acerba si spectaculoasa", a marturisit Mihai Petre.

De strictetea dansului se va ocupa si Igor Munteanu, un alt profesionist al dansului. "Voi fi sincer si obiectiv, deoarece stiu ca aprecierea corecta te poate ajuta sa te mobilizezi pentru a fi cel mai bun si mai stiu cat efort trebuie sa depui pentru a putea reda prin miscari emotiile unei piese muzicale. Consider ca fiecare efort merita sa fie incurajat, dar, pentru ca sunt implicat intr-un show de o calitate exceptionala, voi fi cat se poate de obiectiv", a declarat Igor Munteanu.

In schimb, gratioasa Jojo promite ca va fi obiectiva, empatica, vigilenta si foarte atenta la lucrurile care nu sunt atat de evidente in momentul reprezentatiei. "Pshihologia concurentului se va situa in prim plan pentru mine. Exista oameni care nu ofera totul inca din primul moment, dar care prezinta o promisiune frumoasa pentru un viitor apropiat. Sunt indragostita de frumos si pot face o medie corecta intre talentul, hotararea si stralucirea fiecarui concurent in parte. Las chestiunile strict legate de acuratetea dansului in mainile si inimile lui Mihai si ale lui Igor. Sunt convinsa ca impreuna vom alcatui un juriu corect si complet", a declarat Jojo.

Sursa. ele.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii