A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715398149.807.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Suma fabuloasa cheltuita de americani in lupta cu Statul Islamic
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-10-2014, ora 17:03

Suma fabuloasa cheltuita de americani in lupta cu Statul Islamic

Articol de Cristian Amariei
Armata americana a cheltuit pana acum aproximativ 424 de milioane de dolari pentru lupta impotriva Statului Islamic din Siria si Irak, a anuntat marti Pentagonul.

Purtatorul de cuvant al Pentagonului, John Kirby, a declarat ca suma medie cheltuita pe zi a fost de 7,6 milioane de doalri, din 8 august, de cand au inceput bombardamentele asupra jihadistilor din Irak, potrivit Mashable.

Presedintele american Barack Obama a extins campania militara impotriva Statului Islamic in septembrie, cand a autorizat lovituri aeriene ale Armatei americane si in Siria.

SUA desfasoara si operatiuni de supraveghere aeriana in cele doua tari, unde vaste teritorii au fost ocupate de radicalii islamisti. De asemenea, americanii au trimis circa 1.400 de militari in Irak, dar nu si in Siria.

John Kirby a mai spus ca, in Irak, fortele de securitate locale au facut progrese in lupta cu extremistii de la ISIL, in timp ce in orasul sirian Kobani fortele kurde detin controlul asupra majoritatii zonelor. Totodata, purtatorul de cuvant al Pentagonului a atras atentia ca progresul este lent si ca nu se poate anticipa o rasturnare de situatie.

Sursa: ziare.com
Foto: obiectiv.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii