ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-05-2015, ora 17:02

Sucul care iti curata ficatul in 72 de ore

Articol de Madalina Irimia
Nu trebuie sa depui foarte mult efort pentru a-ti curata ficatul si a slabi. Noi iti spunem cum sa faci asta in doar 72 de ore.

Ficatul este un organ extrem de important, iar daca nu functioneaza bine, tot organismul are de suferit. Atunci cand este incarcat de toxine, incetineste arderea caloriilor si favorizeaza ingrasarea.

Cum prepari sucul pentru ficat

Sucul care iti curata ficatul trebuie consumat trei zile la rand. Este indicat sa eviti mesele greoaie in aceasta perioada si alimentele procesate. Ai nevoie de trei lamai, o cana de frunze de patrunjel taiat bine, cinci teline facute la abur si sase cani de apa. Pune toate ingredientele in blender si consuma cate doua pahare de trei ori pe zi, inaintea meselor principale. Dupa cele trei zile, fa o pauza de 7-10 zile, apoi repeta tratamentul.

Sucul din telina si patrunjel este bogat in nutrienti, antioxidanti, enzime, clorofila si uleiuri volatile. Pe langa faptul ca ajuta la eliminarea toxinelor, lamaia dizolva depozitele de minerale care s-ar putea transforma in pietre. in plus, consumul acestui suc reduce riscul aparitiei cancerului, imbunatateste functiile sistemului imunitar, scade inflamatia si protejeaza vasele de sange.

Sursa: unica.ro
     
Tag-uri: ficat, suc, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii