ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-07-2014, ora 11:07

Studiu: Principalul motiv pentru care amicii de pe Facebook ne sterg din lista lor de prieteni

Articol de Madalina Irimia

Prea multe poze si filmulele cu pisici, prea multe poze cu bebelusi, postari prea dese, iar lista poate continua. Exista multe motive pentru care stergem persoane din lista de prieteni de pe Facebook.

Un nou studiu insa, vine cu o descoperire surprinzatoare.

Cel mai cunoscut motiv pentru care alegem sa punem punct unei prietenii virtuale este diferenta de opinii pe teme ca religia si politica, arata un nou stiudiu.

Adultii sterg cel mai des din lista de prieteni fosti colegi de scoala. Acest lucru s-ar putea intampla pentru ca opiniile oamenilor se schimba in timp si tind sa devina extreme in unele cazuri. Cand acest lucru se intampla, iar oamenii simt ca nu mai au nimic in comun cu un fost coleg, aleg sa il ignore pur si simplu.

"Cel mai intalnit motiv pentru care sunteti sters dintr-o lista de prieteni de pe Facebook este ca ati postat comentarii despre religie si politica. Un alt motiv ar fi postarile prea dese si neinteresante", a confirmat Christopher Sibona, doctorand la Universitatea din Colorado, SUA.

Studiul a fost efectuat pe Twitter, iar la el au participat 1.077 de persoane.

"Prieteni din liceu", "altii", "prieteni ai prietenilor", "colegi de lucru" sau "prieteni cu interese comune" sunt in top 5 tipuri de cunostinte care ajung sa fie sterse din listele de prieteni de pe Facebook.

Sursa: protv.ro

Foto: cooney.com.au

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii