ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-10-2016, ora 14:21

Stimuleaza imunitatea prin metode naturale

Articol de Cristian Amariei
Toamna facem conserve, dar ar trebui sa ne gandim sa ne facem si o rezerva de imunitate pentru vremea rece. Remediile naturale si cateva trucuri simple stimuleaza imunitatea si te vor ajuta sa treci cu bine si peste aceasta iarna.

Numeroase studii arata ca vitamina D, in special D3, stimuleaza imunitatea. Pentru a te feri de infectii, asigura-te ca ai un nivel optim de vitamina D. Medicii estimeaza ca acesta ar trebui sa fie de 50-70 ng/ml. Poti consuma suplimente cu vitamina D, dar cel mai bine (si ieftin) ar fi sa o iei din natura. Aceasta este produsa de corp in mod natural ca urmare a expunerii la soare.

Asigura-te ca ai suficiente vitamine in corp

Medicii recomanda expunerea la soare timp de 20 de minute pe zi, indiferent de anotimp. Vara, te vei feri de intervalul orar 12-16. Dar din luna octombrie pana in aprilie poti face o plimbare in aer liber chiar la ora pranzului. Chiar daca ai doar capul si mainile expuse, tot este benefic si corpul tau produce vitamina D. In plus, vitamina C este si ea un puternic stimulent al imunitatii. Are calitati antioxidante.

Mai multe detalii aici

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii