ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
28-12-2014, ora 09:08

Steaua si-a scos emblema de pe site-ul oficial

Articol de Cristian Amariei
Steaua nu a ajuns inca la o intelegere cu Armata si a scos sigla de pe site-ul oficial. Mai precis, emblema clubului a fost inlocuita cu „X” la sectiunea unde este promovat meciul cu Rapid din returul campionatului.

Emblema FC Steaua nu mai apare pe site-ul oficial al clubului si nici pe pagina de Facebook a echipei antrenate de Constantin Galca, in urma disputei cu Clubul Sportiv al Armatei, prinvind folosire marcii Steaua Bucuresti.

Oficialii campionei au hotarat sa nu mai foloseasca numele clubului nici in mesajele de sarbatori transmise fanilor. Astfel, in loc de „Steaua”, conducerea a decis sa se adreseze suporterilor cu formule de genul „clubul nostru” sau „campionii Romaniei”.

Modificarile vin la doar cateva zile dupa ce Valeriu Argaseala ii asigurase pe fani ca Steaua va folosi in continuare sigla, culorile si numele clubului.

Instanta suprema a anulat, la 3 decembrie, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali, in procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a anulat, prin aceasta decizie, marca Steaua Bucuresti inregistrata sub nr. 061735 in 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA.

Clubul de fotbal detinut de Gigi Becali a fost actionat in instanta in 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucuresti, care a cerut anularea marcii inregistrate de cel dintai. Tribunalul Bucuresti a respins aceasta cerere, in 17 aprilie 2012, decizie mentinuta de Curtea de Apel Bucuresti, in 20 decembrie 2013, insa ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.

Oficialii celor doua cluburi s-au intalnit pentru a negocia termenii in care echipa de fotbal poate continua sa foloseasca denumirea de FC Steaua. Dupa intalnire, cele doua grupari au anuntat, intr-un comunicat comun ca au ajuns la un acord, valabil pana la 15 decembrie, astfel incat activitatea echipei de fotbal in Liga Europa si in Cupa Ligii sa nu fie afectata. Cele doua parti au precizat ca vor continua dupa aceasta data negocierile prinvind folosirea marcii de catre FC Steaua.

Sursa: rtv.net
     
Tag-uri: steaua, site, emblema
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii