ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-02-2016, ora 15:05

Stallone s-a gandit sa boicoteze Oscarurile din cauza lipsei diversitatii in nominalizari

Articol de Cristian Amariei
Actorul Sylvester Stallone, nominalizat la Oscar pentru rolul din "Creed", a declarat recent ca a luat in calcul sa boicoteze ceremonia premiilor Academiei Americane de film din cauza lipsei diversitatii in nominalizari, scrie BBC News in editia online.
Stallone, 69 de ani, a fost nominalizat la categoria cel mai bun actor in rol secundar pentru interpretarea rolului din pelicula "Creed".

La masa festiva anuala organizata pentru nominalizatii la Oscar, actorul a dezvaluit ca a discutat cu regizorul filmului "Creed", Ryan Coogler, daca sa participe sau nu la ceremonia premiilor Oscar. ''Daca vrei sa ma duc, atunci ma duc, insa daca nu vrei, atunci nu ma duc'', i-a spus Stallone regizorului Coogler. "Mergi acolo si incearca sa reprezinti filmul", a spus Stallone, facand referire la raspunsul pe care l-a primit de la regizorul peliculei "Creed".

Nici regizorul Coogler si nici starul din film Michael B. Jordan, amandoi afro-americani, nu au fost nominalizati la vreuna din categoriile la Oscar.

"Cred ca lucrurile se vor schimba, este o chestiune de timp si talentul va aparea la varf, dar este vorba de trecerea la o noua paradigma, de nou mod de gandire", a spus Sylvester Stallone. Coproducatorul ceremoniei Oscarurilor, David Hill, a declarat luni pentru revista Variety ca editia din acest an a galei va fi cea mai diversificata din istorie.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii