A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713529396.8.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Spitalele din Iasi, evaluate de pacienti. Bolnavii vor completa chestionare trimise de Ministerul Sanatatii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-08-2015, ora 14:04

Spitalele din Iasi, evaluate de pacienti. Bolnavii vor completa chestionare trimise de Ministerul Sanatatii

Articol de Madalina Irimia
Spitalele sunt evaluate de catre bolnavi! incepand din aceasta luna, in toate unitatile sanitare din Iasi, pacientii completeaza chestionare dupa un model trimis de Ministerul Sanatatii. Acestea raman anonime, iar scopul lor este de a indica in ce masura sunt pacientii sunt multumiti de serviciile medicale primite, daca li s-a cerut bani pentru a primi ingrijire sau daca au fost pusi sa-si cumpere singuri medicamentele prescrise.

Mai mult, cei care vor sa faca reclamatii pot sa transmita nemultumirea direct la Ministerul Sanatatii. Sesizarile pot facute in format electronic pe site-ul fiecarui spital. Chestionarele vor fi analizate de membrii Consiliilor de Etica intrunite la nivelul fiecarui spital.

La Spitalul de Recuperare pacientii au facut deja sesizari.

Carmen Cumpat, managerul Spitalului de Recuperare Iasi: "calitatea hranei sau aglomeratia, conditiile hoteliere in saloanele in care noi nu am reusit inca sa le renovam, ne-am propus sa dam undeva la 10 la suta din pacientii care se interneaza sa inaintam aceste chestionare pentru a evalua feedback-ul. Ei cel putin in ultimul timp sunt deschisi la astfel de propuneri legislative."

Sursa: digi24.ro
     
Tag-uri: iasi, spitale, evaluare
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
mariana,  07.08.2015 08:16

Este vremea castigurilor construite cu ajutorul Internetului. Pentru toţi cei lipsiţi de o perspectivă clară a viitorului. Pentru salariaţii nemulţumiţi de câştigul lor lunar. Pentru cei care vor să scape de semnatul condicii dimineaţa. Pentru cei care vor să scape de şefi. Pentru şomeri. Pentru toţi cei care vor să se elibereze din ghearele sărăciei. Daca vrei sa traiesti altfel, lucreaza cu noi ! Toti oamenii care lucreaza cu noi se declara multumiti! NU este necesara nici un fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: mariana.mitru@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii