A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1716188122.6898.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Spectacolul de teatru “Un barbat si cam... multe femei”, la Ateneul Tatarasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-02-2014, ora 17:27

Spectacolul de teatru “Un barbat si cam... multe femei”, la Ateneul Tatarasi

Articol de Madalina Irimia

Ateneul Tatarasi invita publicul sambata, 15 februarie 2014, si duminica, 16 februarie 2014, de la ora 19.00, la o alta reprezentatie a spectacolului de teatru “Un barbat si cam… multe femei”, dupa comedia lirica a lui Leonid Zorin, in regia lui Bogdan ULMU.

Asistenta de regie: Erica MOLDOVAN Ilustratie muzicala: Geo SFAITER

Distributie: Aurelian BALAITA, Laura BILIC, Erica MOLDOVAN si Roxana DURNEAC

Piesa de la care am pornit, spectatorule (a lui Leonid Zorin), are (cel putin) doua calitati: pune o problema importanta – fericirea; si alterneaza umorul si tristetea cu maiestrie de valoros dramaturg. Apoi, ofera roluri bine scrise. Pentru doi, ori pentru zece actori. Depinde de viziunea regizorului. Noi o facem cu ...patru actori. Cred eu, nimeriti pe rol. Pentru Aurelian Balaita este un tur de forta – nu iese din scena, pina la lasarea cortinei. Si schimba registrul interpretativ, aproape in fiecare tablou. Creeaza un personaj complex, convingator. Laura Bilic si Erica Moldovan au de jucat cite patru-cinci personaje: nu e simplu. Caci fiecare trebuie sa aduca diferenta de caracter, temperament & cultura. Sunt actrite excelente, doctorande ale Universitatii „G. Enescu”, cu care lucrez inca de la primul meu spectacol pe scena Ateneului. Roxana Durneac interpreteaza mai multe roluri mici, introduse de mine-n spectacol. O face cu profesionalism, si ea”, a dezvaluit regizorul Bogdan Ulmu.

Rezervari online: www.ateneutatarasi.ro

Bilet: 15 lei

Bilet elevi, studenti, pensionari: 10 lei

Biletele se pot achizitiona de casieria Ateneului Tatarasi program luni – vineri 13,00-16,00 si cu o ora inainte de inceperea fiecarui spectacol.

     
Tag-uri: spectacol, ateneu, Iasi
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii