A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714140995.2107.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Specialistii ii avertizeaza pe fanii Pokemon Go din Romania. Au aparut deja aplicatii false care pot virusa telefoanele
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
22-07-2016, ora 08:37

Specialistii ii avertizeaza pe fanii Pokemon Go din Romania. Au aparut deja aplicatii false care pot virusa telefoanele

Articol de Cristian Amariei
Pokemon Go a devenit un fenomen si in Romania. Tot mai multi tineri isi descarca aplicatia si merg apoi kilometri intregi cu ochii in telefon, ca sa vaneze pokemoni.

Dupa avertismentele din partea politistilor, si specialistii IT le atrag atentia sa fie vigilenti. Au aparut deja aplicatii false care pot virusa telefoanele si ''fura'' datele cu caracter personal.

Vanatoarea de pokemoni are loc peste tot, pe strazi, in parcuri sau magazine. Asa l-am gasit pe Ricardo, un tanar care merge 10 kilometri cu bicicleta ca sa prinda cei mai valorosi monstruleti. La fel de prins de joc este si prietenul lui Andrei.

Atentie, insa! Specialistii in securitate cibernetica spun ca acest joc poate fi periculos, daca il descarcati la intamplare de pe internet.

Alexandra Gheorghe, specialist Bitdefender: ''Au aparut aplicatii false pentru a le fura datele: numar, mesaje, fotografii, cel mai bine este sa descarcam aplicatiile din magazine oficiale si in al 2 lea rand sa folosim o solutie de securitate pentru mobil.''

Ca o regula generala: nu descarcati aplicatiile false pe care le primiti pe adresa de email si care se prezinta drept actualizari ale Pokemon Go si mai ales cititi cu atentie termenii si conditiile pentru a sti exact cum va sunt folosite datele cu caracter personal si cine le acceseaza.

Iar daca telefonul s-a virusat, dezinstalati aplicatia. In rest, atat timp cat sunteti atenti pe unde si cum mergeti, puteti captura in voie pokemoni, ca sa ajungeti la nivelul urmator.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: pokemon go, joc, hackeri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii