ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

EDUCATIE
24-01-2013, ora 14:50

Simulari pentru Bac: Nota scazuta la purtare pentru elevii care nu vin la examene

Articol de Madalina Irimia

Inspectoratul Scolar Bucuresti pregateste sanctiuni pentru elevii care nu se vor prezenta la simularile pentru Bacalaureat.

Daca nu se prezinta la simularile pentru Evaluarea Nationala si Bacalaureat, care incep din 30 ianuarie, elevii risca scaderea notei la purtare, potrivit Evenimentul Zilei.

Acelasi lucru este valabil si pentru elevii care sunt indisciplinati la aceste teste ori incearca sa copieze la examen.

Simularea la limba si literatura romana pentru examenele nationale - Bacalaureat si evaluarea nationala - pentru elevii bucuresteni va fi sustinuta in 30 ianuarie, potrivit unei note publicate pe site-ul Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti.

"Avand in vedere planul de actiune privind imbunatatirea rezultatelor obtinute de candidati la examenele nationale, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti organizeaza simulari ale probelor de examen atat pentru examenul de bacalaureat 2013, cat si pentru evaluarea nationala 2013.

In acest sens, in data de 30 ianuarie 2013, se va aplica in toate unitatile de invatamant preuniversitar de stat si particulare din reteaua scolara a municipiului Bucuresti simularea probei de limba si literatura romana", se arata in nota.

Foto: gandul.info

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii