ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-04-2015, ora 14:28

Simona Halep va reveni luni pe locul 2 in clasamentul WTA

Articol de Madalina Irimia
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va reveni luni pe locul al doilea in clasamentul WTA, dupa ce rusoaica Maria sarapova a fost invinsa in optimile turneului de la Stuttgart si va pierde aceasta pozitie, a confirmat site-ul circuitului profesionist feminin.

"Nu simt nicio presiune. Sunt mandra sa aud acest lucru", a comentat Halep la aflarea vestii.

"Cum am mai spus, fiecare jucator de top evolueaza foarte bine. Vreau doar sa fiu concentrata la fiecare meci si sa incerc sa merg cat mai departe la fiecare turneu. Acesta este cel mai important lucru in mintea mea in acest moment", a mai spus romanca de 23 de ani.

Halep, principalul cap de serie ramas in cursa la Stuttgart, dupa eliminarea rusoaicei, va juca, vineri (15,00, ora Romaniei), cu italianca Sara Errani, pentru un loc in semifinale.

"In acest sezon de zgura vreau sa fac ceva mare la Roland Garros", a dezvaluit Halep in legatura cu obiectivele sale din acest an. "Dar in primul rand vreau sa joc tenis de calitate la Stuttgart, pentru ca fiecare turneu este important pentru mine. De asemenea, mi-ar placea sa joc din nou finala la Madrid'', a mai spus romanca.

"Nu depinde suta la suta de mine — depinde de tragerea la sorti, de ziua pe care o prind, pentru ca totul e deschis si toata lumea joaca bine in aceste zile. Deci trebuie sa fiu pregatita sa fac o treaba buna", a conchis Simona Halep.

Sarapova, principala favorita si castigatoarea ultimelor trei editii la Stuttgart, avea nevoie sa ajunga in semifinale anul acesta pentru a ramane pe locul al doilea in ierarhia mondiala. sarapova a fost invinsa cu 2-6, 7-5, 6-1 de germanca Angelique Keber, joi seara, in optimile de finala.

Halep a mai fost opt saptamani pe locul al doilea in clasamentul WTA, intre 11 august si 5 octombrie 2014.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii