A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713520039.0287.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep, despre problemele medicale de care s-a lovit - cum se simte sportiva noastra
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
02-07-2015, ora 15:06

Simona Halep, despre problemele medicale de care s-a lovit - cum se simte sportiva noastra

Articol de Cristian Amariei
Simona Halep a acuzat o accidentare in timpul meciului cu Jana Cepelova, din primul tur de la Wimbledon, motiv pentru care a fost nevoita sa primeasca ingrijiri medicale.

Sportiva noastra a afirmat, insa, intr-o conferinta de presa, ca acum se simte foarte bine si nu mai are probleme la unghie.

"Totul este ok, nu mai am probleme medicale", a afirmat Simona Halep.

Din acest motiv, Simona va putea sa fie prezenta, joi, in meciul de dublu alaturi de Elena Bogdan. "Voi juca si la dublu", a explicat Simona.

Simona Halep a fost eliminata inca din primul tur de la Wimbledon dupa ce a pierdut partida cu Jana Cepelova (locul 106 WTA), scor 7-5, 4-6, 3-6.

La turneele de Grand Slam din acest an, Simona a fost eliminata in sferturile de finala la Australian Open, in turul doi la Roland Garros si in primul tur la Wimbledon.

Dupa eliminarea de la Wimbledon, Simona isi va lua o vacanta indelungata si nu va mai juca tenis in perioada apropiata, pana in luna august, cand va reveni in turneele de pe hardcourt, din SUA, potrivit calendarului pe care ea l-a anuntat inaintea turneului de la Wimbledon.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii