A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714105373.7561.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Simona Halep a vorbit la Paris despre subiectul tabu al vietii sale: operatia de micsorare a sanilor. „In mod normal nu discut despre asta, dar o sa va spun ce s-a intamplat”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-05-2015, ora 09:09

Simona Halep a vorbit la Paris despre subiectul tabu al vietii sale: operatia de micsorare a sanilor. „In mod normal nu discut despre asta, dar o sa va spun ce s-a intamplat”

Articol de Cristian Amariei
Simona Halep e in fata turneului care i-a adus cele mai mari satisfactii din cariera. La inceputul lui iunie 2014, romanca uimea lumea tenisului si ajungea pana in finala la Roland Garros, unde a cedat greu, la capatul a trei seturi istovitoare, duelul cu Maria sarapova.

Daca in trecut era mai degraba ocolita de jurnalistii straini, care preferau sa discute cu Serena, "Masa" sau Bouchard, acum numele sportivei din Constanta e pe buzele tuturor. Presa din Vest a asimiliat-o ca pe o mare vedeta si incearca la fiecare ocazie sa o descoasa in legatura cu fiecare detaliu din viata ei.

Extrem de discreta in ceea ce priveste viata sa privata, Simona a acceptat vineri sa vorbeasca despre un subiect tabu din viata sa: operatia de micsorare a sanilor. Halep a dezvaluit ca nu a apelat la acea interventie chirurgicala pentru a se deplasa mai repede pe teren, cum s-a speculat, ci pentru ca se afla intr-o situatie critica. Avea dureri de spate mari, iar medicii i-au spus ca nu va mai putea juca tenis daca nu ia masuri.

"In mod obisnuit, refuz sa vorbesc despre asta, dar va pot spune in cateva cuvinte ce s-a intamplat. Am avut probleme grave la spate. Am discutat si cu doctorii si mi-au zis: 'Te operezi sau te lasi de tenis!' Nu a fost o decizie usoara, dar am fost nevoita sa o iau", a dezvaluit sportiva nascuta la Constanta.

Simona Halep, locul 3 mondial si cap de serie numarul 3, o va intalni pe sportiva rusa Evghenia Rodina, locul 91 WTA, in primul tur la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti de vineri.

Sursa: prosport.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii