ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
26-05-2016, ora 11:12

Simona Halep: „Cel mai important aspect pe care l-am imbunatatit datorita lui Daren este mentalul”

Articol de Madalina Irimia
Simona Halep, locul 6 WTA, spune ca forma buna pe care o traverseaza in ultima perioada i se datoreaza antrenorului ei, Daren Cahill, cel care o pregateste de mai bine de un an.Halep joaca astazi la Roland Garros, impotriva Zarinei Diyas, din Kazahstan.

Simona Halep, locul 6 WTA si australianul Darren Cahill formeaza deja o echipa bine sudata de mai bine de un an iar cei doi se afla sub lumina reflectoarelor si la Roland Garros. Simona Halep si Darren Cahill au savurat un prim moment de glorie luni, atunci cand romanca a defilat in primul tur al turneului de la Paris. Halep a trecut de japoneza Nao Hibino, locul 71 WTA, cu scorul de 6-2, 6-0, in mai putin de 45 de minute de joc, iar Simona a simtit nevoia sa-i multumeasca lui Darren la conferinta de presa.

Halep considera tehnicianul in varsta de 50 de ani a adus-o la un nivel excelent, prin sfaturile pretioase pe care i le-a oferit. Simona a dezvaluit lucrurile importante pe care le-a dobandit dupa un an de colaborare cu Darren Cahill.

"Cred ca cel mai important aspect pe care l-am imbunatatit datorita lui Daren este mentalul. El imi spune cum sa gestionez toate situatiile. De asemenea, tactic, imi spune cum sa joc, iar momentele in care putem discuta in timpul meciurilor ma ajuta mult." a spus Halep.

Simona, care astazi se va duela cu Zarina Diyas, din Kazahstan, locul 90 WTA, de la ora 12:00, mai spune ca se afla intr-un progres continuu datorita antrenorului care l-a pregatit si pe Andre Agassi.

"Darren ma invata multe lucruri despre tenis, dar si despre atitudinea de pe teren, care nu a fost cea mai buna in unele meciuri. Dar atunci cand joci sub presiune, nu poti controla totul. insa acum sunt bine si muncesc pentru a deveni din ce in ce mai puternica." a mai spus Simona Halep.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii