A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713988517.1301.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sigur te uitai la Sabrina. Cum arata la 37 de ani si ceva mai plinuta actrita copilariei tale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-07-2014, ora 16:09

Sigur te uitai la Sabrina. Cum arata la 37 de ani si ceva mai plinuta actrita copilariei tale

Articol de Madalina Irimia

Melissa Joan Hart a castigat cu siguranta lupta cu kilogramele in plus dupa nasterea celui de-al treilea copil, iar dimensiunile sale sunt competitoare de temut pentru cateva dintre modelele de podium, scrie perfecte.ro.

Prezenta la Mercedes Benz Fashion Week, actrita in varsta de 37 de ani a impresionat cu silueta sa, iar rochia din dantela neagra nu a facut decat sa puna si mai bine in evidenta formele aproape perfecte. Locul din primul rand i-a permis vedetei sa admire toata prezentarea, dar si ea a fost admirata de toti cei prezenti la eveniment, dupa incheierea show-ului, care au apreciat slabirile ei spectaculoase dupa nastere.

Parul blond si ondulat la varfuri a fost asezat lejer intr-o parte, rujul rosu i-a venit de minune, iar accesoriile, desi nu erau tocmai discrete, i s-au potrivit de minune.

Desi este mamica a 3 copii de varste nu tocmai apropiate, Mellisa atarge priviri peste tot pe unde merge si in ciuda familiei mari, cariera vedetei se bucura in continuare de succes.

Manson, in varsta de 7 ani, Brady de 5 ani si Tucker de doar 9 luni, ii fac in fiecare zi viata fericita actritei asa ca, venirea pe lume a unui nou membru este in plan. De curand vedeta din serialul Sabrina a declarat pentru ABC news: "Mi-as dori sa am mai multi! Nu am de gand sa spun ca ne-am oprit aici cu numarul copiilor nostri."

Foto: cbstvd.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii