ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
10-08-2016, ora 09:18

Sefii sportului romanesc s-au luat la cearta la Rio. Alin Petrache: „M-am saturat sa tac, suntem niste cazuti din copac!”

Articol de Cristian Amariei
Alin Petrache, presedintele COSR, si Elisabeta Lipa, ministrul Tineretului si Sportului, au avut o discutie aprinsa la finalul celor trei zile dezamagitoare pe care sportivii nostri le-au avut la Jocurile Olimpice.

Cei doi s-au contrat pe tema resuscitarii sportului romanesc, intr-o discutie ce a durat cateva ore, conform Gsp.ro.

Marul discordiei a fost modul in care trebuie revitalizat sportul romanesc, iar Petrache si Lipa au avut viziuni complet diferite.

Lipa doreste o delimitare a celor 77 de federatii nationale finantate de la bugetul de stat printr-o separare intre cele olimpice si cele neolimpice.

In schimb, Petrache sustine ca toate federatiile ar trebui sa iasa din subordinea ministerului si sa ajunga la COSR.

Dupa cateva ore de discutii s-a stabilit o conferinta de presa programata pe 12 august, de la ora 18:00 (ora 24:00 in Romania) in care se va vorbi cu cartile pe fata despre dezastrul de la Rio.

Extrem de nervos, Alin Petrache a anuntat ca va vorbi fara menajamente fata de sportivi, considerand ca acestia sunt unii dintre vinovatii principali.

"S-a ajuns la zero. Mai jos de aici nu se mai poate. Competitorii nostri din alte tari zboara cu avionul de reactie, iar noi suntem niste cazuti din copac. Eu m-am saturat sa tac. Daca voi vreti sa continuati sa fiti luati de fraieri, eu nu mai vreau", a spus Petrache.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii