A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714043480.3684.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sedentarismul, la fel de periculos ca fumatul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SANATATE
22-07-2012, ora 14:14

Sedentarismul, la fel de periculos ca fumatul

Articol de Madalina Irimia

Avertisment serios din partea cercetatorilor americani: sedentarismul provoaca aproape la fel de multe decese ca fumatul.

Bolile influentate de un stil de viata sedentar, ca diabetul si maladiile cardiovasculare cauzeaza moartea a peste cinci milioane de oameni anual se arata intr-un raport preluat si de postul de televiziune BBC.

Autorii studiului atrag atentia ca lipsa exercitiilor fizice afecteaza in primul rand locuitorii din tarile dezvoltate. Tot ei recomanda ca autoritatile sanitare sa informeze cetatenii cu privirile la riscurile la care expun daca nu fac suficient sport in loc sa le prezinte beneficiile unei vieti active.

Unui adult ii sunt recomandate in medie 20 de minute de exercitii fizice pe zi. Raportul a fost publicat in contextul organizarii la Londra a Jocurilor Olimpice, ocazie cu care este promovat intens un stil de viata sanatos.

Sursa: Realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii