A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714039517.953.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Secretele care te ajuta sa-ti mentii dintii albi dupa procedeul de albire
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
24-07-2016, ora 13:06

Secretele care te ajuta sa-ti mentii dintii albi dupa procedeul de albire

Articol de Madalina Irimia
Procedeul de albire dentara este recomandat sa se realizeze doar in cabinetul stomatologic.

Daca iti doresti ca zambetul perfect pe care l-ai obtinut in urma procesului de albire sa se mentina timp indelungat, trebuie sa stii ca tratamentul in sine nu este suficient, iar ingrijirea post-albire reprezinta cheia succesului pentru dinti albi si stralucitori.

Ce reguli trebuie sa respecti, ce ai voie sa mananci si ce nu iti explica dr. Andra Custura, medic stomatolog.

„De fiecare data cand avem o solicitare pentru albirea dintilor recomandam acest procedeu doar persoanelor ale caror afectiuni dentare sunt tratate si care au dintii in perfecta stare de sanatate. Pacientul nu trebuie sa aiba carii, afectiuni ale gingiei, probleme infectioase si un lucru foarte important – sa aiba o igiena foarte buna si sa stie ca acest lucru inseamna mult mai mult decat rutina zilnica de spalare pe dinti”, explica Dr. Andra Custura.

Procedeul de albire dentara este recomandat sa se realizeze doar in cabinetul stomatologic, unde medicul decide daca esti un bun candidat pentru albire si tot cu el incepi acest proces. Cel mai bun moment pentru albire este imediat dupa igienizarea profesionala pentru ca atunci suprafata dintelui este curata.

O consultatie ulterioara la cateva zile dupa albire ii va arata medicului dentist daca ai nevoie de un agent de desensibilizare cum ar fi o fluorida topicali care sa te scape de sensibilitatea dintilor.

Citeste continuarea pe csid.ro
     
Tag-uri: albire, dinti, trucuri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii