A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713620090.7265.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Seara de muzica spaniola si sud-americana in premiera la Filarmonica din Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

CULTURA
15-05-2012, ora 15:10

Seara de muzica spaniola si sud-americana in premiera la Filarmonica din Iasi

Articol de Madalina Irimia

Opera Nationala Romana Iasi va invita la o Seara de muzica spaniola si sud-americana in premiera duminica, de la ora 19.00, la Filarmonica de Stat "Moldova" Iasi. Dirijor - Gabriel Bebeselea.

Interpreteaza orchestra si solistii ONRI – Lacramioara Maria Hrubaru Roata, Diana Bucur, Laura Magdalena Scripcaru, Elena Rosca, Cosmin Marcovici, Adrian Ionescu si Andrei Fermesanu, Daniela Burlacu, Alice Todica, Cristina Grigoras. Pian, celesta - Adina Alupei.

"Dorim sa oferim publicului sansa sa descopere evolutia muzicii spaniole, iar mai apoi cea sud-americana. Tocmai de aceea firul rosu conducator este Carmen de G. Bizet, premiza muzicala de la care s-au dezvoltat mai apoi compozitorii de opera specific spaniola - Zarzuela. De aici pasul urmator este facut peste ocean prin combinarea influentelor europene cu cele locale: samba, tango, salsa, etc. Dorim ca publicul sa urmareasca aceasta evolutie chiar si din cursivitatea in care se va desfasura aceasta seara de muzica spaniola si sud americana", a declarat dirijorul Gabriel Bebeselea.

Pretul unui bilet este de 30 de lei/15 lei redus.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii