A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714102413.197.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Schimbarea care ar putea revolutiona Facebook Massenger
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-08-2016, ora 10:38

Schimbarea care ar putea revolutiona Facebook Massenger

Articol de Cristian Amariei
Facebook Messenger devine mai prietenos si cu utilizatorii care nu sunt deja membrii ai retelei Facebook, permitand contactarea si acelor persoane care nu se afla in lista de prieteni.

Facebook testeaza o noua functie pentru aplicatia Messenger, gandita sa permita contactarea altor persoane fara a fi necesara adaugarea acestora in lista de prieteni. Numit „Add Contact” butonul va permite trimitea solicitarilor pentru mesaje instant oricarei persoane, fara a o adauga mai intai in lista de prieteni pe Facebook, scrie Gandul.

Pe masura ce numarul de utilizatori Facebook Messenger continua sa creasca, asocierea serviciului de mesagerie cu reteaua de socializare devine o problema, multe din discutiile purtate fiind cu totul ocazionale, intre persoane care nu au motive sa pastreze legatura si prin intermediul retelei Facebook. Astfel, simpla adaugare a contactelor Facebook Messenger, fara a crea si noi prieteni in lista de Facebook, poate fi benefica.

Aparuta ca o extensie adusa retelei de socializare, reteaua Facebook Messenger s-a transformat intre timp intr-unul din vele mai folosite servicii de mesagerie instant la nivel global, fapt ce poate fi o problema atunci cand persoanele care doresc sa comunice nu se cunosc foarte bine.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii