A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713275120.7425.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Schema prin care falsii brokeri au pacalit investitori romani cu cel putin 1 MIL. euro. Ce le promiteau in schimbul banilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-05-2016, ora 08:56

Schema prin care falsii brokeri au pacalit investitori romani cu cel putin 1 MIL. euro. Ce le promiteau in schimbul banilor

Articol de Madalina Irimia
Procurorii si politistii din Bucuresti sunt pe cale sa puna capat unei posibile escrocherii de proportii, care face victime de cativa ani, in Romania.

Pretinsi brokeri, ai unei companii din Mauritius, sunt suspectati ca au pacalit cu cel putin un milion de euro, investitori de la noi, dornici sa castige mult si rapid.
Ancheta vizeaza si cateva firme romanesti care nu au insa autorizatii din partea ASF, ba chiar sunt acuzate ca vand iluzii. Exista riscul, spun specialistii, ca pagubitii sa nu isi recupereze niciodata investitiile.

Youtradefx.com: ''Firma noastra incepe cu tine si iti ofera o perspectiva inovatoare a tranzactiilor online, orientata catre client.''

Cel putin 19 romani ar fi pierdut impreuna un milion de euro dupa ce reprezentantii romani ai companiei Youtrade FX din Mauritius le-ar fi spus sa investeasca in piata de schimb valutar, folosindu-se de platforma online Forex.

Acum oamenii spun ca au fost pacaliti. Mai ales ca aceste tranzactii sunt ilegale in Romania, iar firma cu pricina nu este autorizata sa opereze la noi.

Paul Dan, presedintele Asociatiei Brokerilor: “Asa isi atrageau clientii. Promiteau tot felul de bazaconii prin care clientii erau ametiti cu castiguri fabuloase si astfel intrau in acest cerc.”

Dupa aproape doi ani de investigatii, procurorii si politistii au descins la locuintele pretinsilor brokeri.

Anchetatorii vor sa afle in ce conturi din Bulgaria si Israel au ajuns banii clientilor. Autoritatea de supraveghere financiara susutine ca a lansat repetate alerte publice despre acesti asa-zisi intermediari, dar si despre cateva firme care operau in Romania tranzactii ilegale.

La doar doi pasi de sediul Guvernului intr-o cladire cu birouri imbietoare, investitorii dornici de castiguri erau ademeniti de promisiuni. In realitate banii lor au plecat spre conturi din strainatate si exista riscul sa nu ii mai recupereze niciodata. E bine sa stiti ca site-ul ASF-ului cuprinde lista tuturor brokerilor autorizati.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii