A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713521503.3795.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Scandal de coruptie la FIFA. Sponsorii ameninta cu plecarea
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-05-2015, ora 12:16

Scandal de coruptie la FIFA. Sponsorii ameninta cu plecarea

Articol de Madalina Irimia
Mai multi sponsori-cheie ai FIFA ameninta organismul de conducere a fotbalului mondial cu plecarea.

Grupul american Visa, care ofera servicii de transfer de fonduri, a informat joi Federatia Internationala de Fotbal (FIFA) ca ar putea pune capat contractului de sponsorizare daca FIFA nu ia masuri rapide pentru a-si restabili reputatia afectata de un scandal de coruptie, transmite Reuters.

Politia elvetiana a arestat miercuri dimineata sapte oficiali FIFA, la cererea autoritatilor americane, sub acuzatia de coruptie, printre cei retinuti aflandu-se si unul dintre vicepresedintii Federatiei Internationale de Fotbal, Jeffrey Webb, informeaza Agerpres.

'In calitate de sponsor ne asteptam ca FIFA sa ia masuri imediate pentru a rezolva aceste probleme in interiorul organizatiei. Daca FIFA nu va face acest lucru i-am informat ca ne vom reanaliza sponsorizarea', se arata intr-un comunicat Visa.
Comunicatul Visa, care a devenit partener al FIFA in 2007 si recent a extins parteneriatul pana in 2022, este cel mai puternic avertisment venit din partea sponsorilor ingrijorati de scandalul care ameninta reputatia celui mai popular sport din lume.

Si alti sponsori ai FIFA, precum Adidas si Coca-Cola Co, au cerut FIFA sa creasca transparenta si sa sa rezolve scandalul care afecteaza imaginea organizatiei. De asemenea, Anheuser-Busch InBev si McDonald's Corp au anuntat ca sunt in legatura cu FIFA si ca monitorizeaza situatia.

Printre partenerii FIFA, companii care sprijina FIFA prin contracte pe termen lung, se numara Adidas, Coca-Cola, Visa, Gazprom si Hyundai/KIA Motors. Toate aceste companii au dreptul de a utiliza simbolul FIFA in campaniile lor publicitare. Potrivit informatiilor facute public de FIFA, in 2014 Federatia a primit sume totale de 177 milioane de dolari de la partenerii sai pe termen lung.

Sursa: realitatea.net
     
Tag-uri: scandal, fifa, sponsori
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii