A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713967144.4055.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Sase banci sunt de acord cu CONVERSIA CREDITELOR din franci elvetieni in lei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-01-2015, ora 11:07

Sase banci sunt de acord cu CONVERSIA CREDITELOR din franci elvetieni in lei

Articol de Cristian Amariei
Viceguvernatorul BNR, Bogdan Olteanu, a declarat, luni seara, ca sase banci din Romania au fost de acord cu conversia creditelor din franci elvetieni in lei.

"Sunt sase banci care au propus fie conversia creditelor in lei, fie combinarea acestei conversii in lei cu o reducere a sumei datorate sau cu o reducere a dobanzii platite. Aici mai este loc de discutii intre banci si clienti. Cred ca bancile pot gasi resurse pentru a lasa ceva mai mult", a declarat Olteanu la TVR.

Potrivit purtatorului de cuvant al BNR este vorba despre bancile Bancpost, Volksbank, Piraeus Bank, Raiffeisen, Banca Romaneasca si OTP Bank.

Peste 1.500 de romani cu credite in franci au iesit in strada si au cerut, duminica, conversia creditelor din valuta (franci, euro sau dolari) in lei.

Ei apartin "Grupului clientilor cu credite in CHF", care are peste 15.000 de membri acumulati intr-o saptamana. Solicitarile lor au fost inaintate, marti, 20 ianuarie 2015, autoritatilor printr-un document.

Banca Nationala a Romaniei a estimat ca institutiile financiare din tara noastra vor pierde 4,3 miliarde de lei (950 milioane de euro) daca se va aplica conversia creditului din franci in moneda nationala la cursul la care a fost contractat imprumutul.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
Nicolaescu,  27.01.2015 14:55

Oferte de lucru pentru toti! Oferta este deja un fenomen! Foarte multi oameni lucreaza cu noi! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: locmunca.office@gmail.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii