A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714006479.1835.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Samsung a castigat razboiul de 400 de milioane de dolari cu Apple! Decizia in disputa inceputa acum 5 ani
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
08-12-2016, ora 12:06

Samsung a castigat razboiul de 400 de milioane de dolari cu Apple! Decizia in disputa inceputa acum 5 ani

Articol de Cristian Amariei
Samsung nu a scapat insa definitiv de sanctiuni. Curtea Suprema a anuntat luni verdictul in cazul procesului de 5 ani dintre Apple si Samsung - decizia anuntata este ca incalcarea brevetului de catre Samsung poate implica doar o componenta, nu un intreg produs. Astfel, Samsung poate scapa de orice fel de sanctiune financiara.

Decizia unanima data de Sonia Sotomayor reprezinta o victorie extrem de buna pe Samsung, compania care a avut un final de 2016 foarte dificil dupa retragerea de pe piata a Galaxy Note7. Samsung a fost initial in pericol sa plateasca 1 miliard de dolari, suma scazand apoi la 548 de milioane de dolari. Aproximativ 400 de milioane de dolari erau in joc in actuala disputa.

Judecatorul a motivat ca incalcarea brevetului poate afecta doar o componenta a telefonului, precum aparitia, si nu toate capacitatile. Cazul se va intoarce acum la Comisia de Apel din SUA pentru a determina ce suma va plati Samsung.

Batalia de 5 ani dintre cei mai de succes producatori de smartphone-uri a fost urmarita atent de multe companii uriase pentru care decizia reprezenta o miza, precum Facebook, Dell sau Lenovo, scrie USA Today.

Sursa: yoda.ro
     
Tag-uri: samsung, batalie, apple
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii