ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-05-2016, ora 16:02

SUA: O femeie costumata in personajul Chewbacca face furori pe internet - VIDEO

Articol de Madalina Irimia
O femeie din Texas purtand masca lui Chewbacca, personajul hirsut din Star Wars, face senzatie pe internet: clipul ei a depasit recordul de vizionari pe Facebook Live, relateaza AFP.
Clipul a primit 136 de milioane de vizionari vineri, la patru zile dupa ce a fost postat pe reteaua de socializare, devenind de departe cel mai vizionat de la lansarea noii aplicatii Facebook Live. Pana acum recordul era detinut de Buzzfeed cu 10 milioane de vizualizari.

In videoclipul de patru minute, filmat cu telefonul sau, femeia este vazuta pe locul soferului in masina ei, explicand ca si-a cumparat ceva de ziua ei.

Dupa cateva minute ea scoate din cutie masca celebrei creaturi Wookie din celebra saga de science-fiction si se pune pe un ras nebunesc, alimentat de faptul ca masca era articulata si echipata cu un microfon imitand "vocea" lui Chewbacca.

Acest personaj, cel mai bun prieten al lui Han Solo (interpretat de Harrison Ford), se exprima prin vocalize similare unor tipete de morsa.

Candace Payne, mama a doi copii, a postat clipul pe Facebook Live cu mesajul: "Acestea sunt bucuriile simple ale vietii...".

Sursa: agerpres.ro
     
Tag-uri: clip, viral, chewbacca
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
PhyllisJap,  10.02.2017 16:16

wh0cd646041 viagra

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii