A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714087961.267.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SONDAJ: Peste 70% dintre romani sunt de acord cu legea antifumat
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-04-2016, ora 11:26

SONDAJ: Peste 70% dintre romani sunt de acord cu legea antifumat

Articol de Cristian Amariei
Peste 70% dintre romani sunt de acord ca fumatul sa nu fie permis in toate spatiile publice, inclusiv in cafenele si baruri, potrivit sondajului "Inscop-Adevarul: Fumatul si Legea antifumat".

Legea impotriva fumatului este privita intr-un mod pozitiv de un procent de 70,3% dintre romani, in timp ce 28,7% nu sunt de acord cu masura luata.

In analiza acestor date trebuie tinut cont si de faptul ca sondajul a fost realizat imediat dupa intrarea in vigoare a legii impotriva fumatului. Acest fapt inseamna ca exista un nivel ridicat al asteptarilor si ramane de vazut in ce masura aplicarea efectiva a legii va reusi sa raspunda acestora sau daca efectele ei negative vor incepe sa erodeze sprijinul de care se bucura la ora actuala in randul romanilor, se afirma in comunicat.

Volumul esantionului a fost de 1.063 de persoane, fiind reprezentativ pentru populatia Romaniei de 18 ani si de peste 18 ani.

Chestionarele au fost aplicate in 39 de judete si in municipiul Bucuresti, in total fiind 92 de localitati, iar esantionul a fost validat pe baza datelor oficiale ale Recensamantului populatiei din 2011, conform Agerpres.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii