A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714163825.7441.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

SCANDAL in tenis dupa ce suspendarea Mariei Sarapova a fost redusa: „Cum a reusit sa scape?”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
11-10-2016, ora 10:01

SCANDAL in tenis dupa ce suspendarea Mariei Sarapova a fost redusa: „Cum a reusit sa scape?”

Articol de Cristian Amariei
Maria Sarapova a fost prinsa dopata in prima parte a anului 2016. Initial, a fost suspendata din tenis pe o perioada de 2 ani, dar TAS i-a redus sanctiunea la un an si doua luni.

Samantha Stosur, fosta castigatoare a turneului de la US Open in 2011, a luat "foc" atunci cand a auzit ca sarapova a beneficiat de clementa.

"Nu imi vine sa cred ca i-au redus pedeapsa. Nu mai am cuvinte. Nu pot sa imi dau seama cum a reusit sa scape cu scuza ca nu a stiut ca foloseste o substanta interzisa. Asa ia nastere un precedent pentru sportivi. De acum inainte, poti sa vii si sa spui ca nu e vina ta.

Eu am discutat si cu mai multe persoane si toate au aceeasi parere. Am avut-o si inainte si o avem si acum, cand s-a dat verdictul. Nu sunt multi oameni care sa fie de partea ei", a spus australianca de 32 de ani, potrivit Tenis World Italia, citata de gsp, in scandalul legat de Maria Sarapova.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii