A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714887903.599.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rusia va taia 300.000 de barili din productia zilnica de petrol daca OPEC aproba inghetarea cotelor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-11-2016, ora 15:06

Rusia va taia 300.000 de barili din productia zilnica de petrol daca OPEC aproba inghetarea cotelor

Articol de Cristian Amariei
Rusia ar putea revizui planurile productiei de petrol din 2017, daca se va stabili o intelegere asupra inghetarii productiei globale, a declarat ministrul Energiei din Rusia, Alexander Novak.

„Potrivit planurilor noastre, productia (n.r. - ruseasca) de petrol ar creste anul viitor. Dar daca mentinem productia la nivelul curent ne indeplinim contributia, ceea ce, in principiu, pentru noi inseamna taierea a 200.000-300.000 de barili pe zi (n.r. in 2017)”, le-a spus ministrul Energiei jurnalistilor.

Companiile de petrol rusesti spun ca vor mari productia in 2017, dupa ce au atins niveluri-record in ultimele luni, continuandu-si angajamentul fata de noile campuri petrolifere, deschise in 2016, care vor continua sa pompeze petrol in 2017, iar Rusia va reduce productia in perimetrele petrolifere care au produs deja, petrol, de cativa ani, a declarat ministrul Novak.

Consultarile cu OPEC (organizatia tarilor exportatoare de petrol) „merg pe drumul cel bun”, iar Rusia va discuta cu cateva state producatoare de petrol care nu fac parte din OPEC, inclusiv Kazakhstan si Mexic, a mai spus ministrul.

Pana acum, nu s-a luat legatura cu Statele Unite, iar contactele cu Norvegia evidentiaza ca Oslo nu va face parte din intelegere, potrivit ministrului rus.

Statele membre OPEC se vor intalni pe 30 noiembrie pentru a incerca sa finalizeze intelegerea asupra inghetarii preturilor la petrol.

Sursa: mediafax.ro
     
Tag-uri: rusia, productie, petrol
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii