A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714040401.9411.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romanii care isi construiesc sau renoveaza casa primesc 40.000 de lei! Care este singura conditie obligatorie
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-07-2016, ora 12:12

Romanii care isi construiesc sau renoveaza casa primesc 40.000 de lei! Care este singura conditie obligatorie

Articol de Cristian Amariei
Romanii care isi construiesc sau renoveaza locuintele cu materiale ecologice ar putea primi pana la 40.000 de lei, potrivit programelor Casa Verde Clasic si Casa Verde Plus lansate marti in dezbatere publica de Ministerul Mediului, informeaza Mediafax.

Prima componenta a programului lansat in dezbatere publica, Casa Verde Clasic, prevede ca Ministerul Mediului sa acorde finantare pentru instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energii regenerabile.

,,Prin acest program, romanii pot face trecerea sau completarea sistemelor de incalzire pe care le au acasa cu cele care utilizeaza energie regenerabila, respectiv panouri solare sau pompe de caldura. Pentru panouri solare, populatia primeste o finantare de 6.000 de lei, este suficienta pentru achizitia unui sistem care sa asigure apa calda menajera intr-o casa standard.

Am alocat pentru populatie 50% din bugetul total al programului, (…) care insumeaza 138 de milioane de lei. Acesta suma va fi distribuita unitar, in toate judetele tarii, iar populatia va depune si va semna contractul de finantare la Agentia de Protectie a Mediului din judetul respectiv”, a declarat ministrul Mediului, Cristiana Pasca-Palmer.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii