A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714141113.3546.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romania are cel mai mare numar de cazuri de TBC din UE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SANATATE
03-10-2012, ora 13:09

Romania are cel mai mare numar de cazuri de TBC din UE

Articol de Cristian Amariei

Romania are cel mai mare numar de cazuri de TBC din Uniunea Europeana, 77 de oameni se imbolnavesc zilnic, de aceea trebuie asigurat un tratament continuu, Ministerul Sanatatii lansand, marti, Planul national de prevenire a tuberculozei multidrog rezistente.

Planul national de prevenire si management al tuberculozei multidrog rezistente a fost lansat de Ministerul Sanatatii in prezenta comisarului european pentru Sanatate, John Dally, si a directorului regional OMS, Zsuzsanna Jakab.

Consilierul de stat pe probleme de Sanatate al premierului, Vasile Cepoi, a declarat ca Ministerul Sanatatii este preocupat sa identifice toate cazurile de tuberculoza multidrog-rezistenta si sa asigure accesul pacientilor la tratament.

"Am dezvoltat, impreuna cu reteaua anti-tuberculoza, un program care sa raspunda acestor deziderate. Dorim sa asiguram un tratament eficient pentru toti pacientii diagnosticati, care sa nu cunoasca discontinuitati datorate unor impedimente administrative, iar evolutia pacientului sa fie urmarita pe toata durata acestuia, astfel incat sa poata fi rapid surprinsa o evolutie nefavorabila ce ar impune modificarea atitudinii terapeutice", a spus fostul ministru al Sanatatii Vasile Cepoi, cu ocazia lansarii Planului national de prevenire si management al tuberculozei multidrog-rezistente.

Integral pe realitatea.net

Foto: caramengobati.net

     
Tag-uri: Romania, cazuri, TBC, UE
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii