A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714012313.6075.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Roman alungat din Anglia de groaza vietii din Londra: „Multi romani de aici traiesc traume, dar le e rusine sa spuna”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-07-2016, ora 15:11

Roman alungat din Anglia de groaza vietii din Londra: „Multi romani de aici traiesc traume, dar le e rusine sa spuna”

Articol de Cristian Amariei
Remus si Gabriela Lupu, o familie de romani din Timis stabilita la Londra, se intorc acasa dupa aproximativ jumatate de an in Marea Britanie.

Remus Lupu dezvaluie o fata urata a Londrei, scotand la iveala conditiile grele in care stau multi romani din Anglia, care, in ciuda greutatilor, nu au curajul sa revina in tara si nici macar sa vorbeasca despre adevarata lor viata din Anglia. Din familia Lupu, prima care a plecat in Anglia a fost Gabriela. Dupa trei luni in care tanara a lucrat la un azil de batrani, in Anglia a mers si sotul ei, Remus. Dupa doua saptamani in care a asteptat sa isi rezolve problemele cu actele, tanarul s-a angajat la o firma de constructii. „Noi faceam peretii despartitori ai unui bloc dupa ce o alta firma ridica structura”, a explicat Remus. Barbatul sustine ca in dimineata in care s-a aflat rezultatul referendumului pentru iesirea din Uniunea Europeana aproximativ 400 de europeni, dintre care 30 de romani, au fost instiintati ca este ultima zi de lucru.

Continuarea pe adevarul.ro
     
Tag-uri: romani, anglia, rusine
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii