ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-12-2014, ora 16:04

Rihanna, imaginea si director de creatie timp de un an al firmei Puma

Articol de Madalina Irimia
Cantareata din Barbados Rihanna va fi timp de un an director de creatie si imaginea marcii sportive Puma, informeaza miercuri ziarul spaniol ABC.

Cand este vorba de muzica sau de moda Rihanna este omniprezenta. Dinamismul, influenta si interesul ei pentru design a atras atentia firmei germane de sport Puma. Timp de un an Rihanna va fi director de creatie al colectiei feminine si imaginea acestei marci de succes.

Creata in 1948 de Rudolf Dassler, Puma Schuhfabrik (numele original al firmei) se refera la porecla din tinerete a lui Dassler. Fondatorul Puma a contribuit si la aparitia altui gigant al lumii sportive, Adidas, companie pe care a fondat-o impreuna cu fratele sau Adolf in 1924.

Viziunea lor (care cuprinde introducerea unei platforme in talpa pantofilor sport pentru o mai buna aderenta pe pista) a contribuit la triumful atletului afro-american Jesse Owens la Jocurile Olimpice de la Berlin din 1936 (unde a castigat patru medalii de aur). Razboiul si suspiciunile de colaborare a lui Rudolf cu serviciile naziste SS au dus la scindare si la aparitia a doua multinationale.

Luni, vedeta din Barbados a venit la sediul central al companiei germane pentru a discuta cu echipa de creatie. Puma mentioneaza intr-un comunicat ca Rihanna "va colabora la creatia si la configurarea stilurilor clasice ale firmei si la designul de noi stiluri pentru a spori oferta marcii".

Artista se alatura unor sportivi celebri, ca atletul jamaican Usain Bolt si fotbalistul italian Mario Balotelli, care sunt ambasadori ai marcii. Nu au fost dezvaluite datele financiare ale contractului. Se pare insa ca Puma a facut o investitie buna, avand in vedere ca Rihanna este o garantie pentru cresterea vanzarilor.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii