ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-09-2016, ora 10:22

Rezolvarea problemelor salariale din administratia publica locala necesita o noua ordonanta de urgenta

Articol de Madalina Irimia
Rezolvarea problemelor salariale din administratia publica locala necesita elaborarea unei noi ordonante de urgenta, a afirmat, miercuri, presedintele Federatiei Sindicatelor Pro-Administratie, Silvia Moldovan, la iesirea de la discutiile purtate la Ministerul Muncii.

"Au avut loc, timp de patru ore, discutii pentru gasirea unor solutii in rezolvarea problemelor cu care ne confruntam in administratia publica locala. Dansa (secretarul de stat Iolanda Staniloiu — n. r.) s-a angajat atat cat a putut la un dialog deschis, la gasirea solutiilor si propuneri concrete pentru problemele legate de salarizarea din administratia publica locala, insa suntem profund indignati de faptul ca domnul ministru, desi a fost anuntat anterior, nu si-a facut timp nici macar 10 minute ca sa participe la o discutie cu noi, cei din administratia locala, sfidandu-ne inca o data si aratandu-ne ca nu ii pasa de acest sector de activitate", a spus Silvia Moldovan.

Acesta a precizat ca discutia cu secretarul de stat Iolanda Staniloiu a vizat problemele legate de Legea salarizarii, Legea 284, "pe urma, intr-o perspectiva mai apropiata, grile sau punerea printr-o ordonanta de urgenta pe grile a administratiei publice locale, precum si deblocarea acordarii de tichete de masa".

"Nu avem termen. Nici nu ne-am asteptat ca sa avem un termen si grile intr-o astfel de discutie, pentru ca am fi fost irealisti atunci", a subliniat Silvia Moldovan.

Peste 100 de sindicalisti din Federatia Sindicatelor Pro-Administratie au pichetat, miercuri, in intervalul orar 11:00 — 16:00, sediul Ministerului Muncii, nemultumiti de conditiile de salarizare din administratie.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii