A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1715190466.3449.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reuniune pe tema pajistilor de munte organizata de USAMV Iasi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-07-2013, ora 17:20

Reuniune pe tema pajistilor de munte organizata de USAMV Iasi

Articol de Madalina Irimia

Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi impreuna cu Societatea Romana de Pajisti organizeaza Reuniunea stiintifica anuala, cu tema “Pajistile de munte in contextul PAC”. Manifestarea este programata a avea loc in perioada 4 – 7 iulie la Vatra Dornei, la Centrul de practica al USAMV Iasi din Plaiul Sarului.

Evenimentul reuneste profesori din toate universitatile de profil din tara, specialisti din institute si statiuni de cercetare si agricole, reprezentanti ai ASAS, ICDP Brasov, organismele locale de dezvoltare rurala, centrul de economie montana, SC Dorna Lactate SA. De asemenea, vor participa si reprezentanti de la firma Gutler, care produce si comercializeaza masini de suprainsamantat si regenerat pajisti, firma Everde, distribuitor de seminte de ierburi perene, precum si fermieri din Bazinul Dornelor.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii