ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-04-2014, ora 11:27

”Relatia mea e mai buna cand o insel.” Un barbat explica de ce infidelitatea i-a imbunatatit viata amoroasa

Articol de Madalina Irimia

Un infidel “in serie” povesteste cum decurge viata lui sentimentala, in care loialitatea nu este nici pe departe sentimentul predominant.

Intr-un articol anonim, publicat in “New York Magazine”, un american se confeseaza si povesteste cum este mereu cuprins de o dorinta asidua de infidelitate, fiind pus in imposibilitatea de a putea refuza vreodata o aventura cu o femeie casatorita sau cu o colega de serviciu.

Barbatul marturiseste ca o relatie in afara vietii de cuplu nu numai ca-l implineste pe deplin, dar mai ales ii imbunatateste viata de cuplu alaturi de logodnica lui.

Infidelul considera ca o relatie paralela cu cea oficiala este mereu o noua descoperire, in timp ce fidelitatea este echivalenta cu o constrangere, o infranare a dorintelor, un control asupra lui. Daca este nevoit sa se abtina de la propriile trairi, barbatul spune ca dezvolta un comportament de respingere fata de logodnica lui .

Autorul articolului este de parere ca, atata timp cat fata de persoana cu care o inseala pe logodnica nu are niciun sentiment, vina sa este aproape nesemnificativa, cu atat mai mult cu cat nu el este cel care abordeaza femeile , ci ele sunt cele care initiaza o discutie si apoi trec la fapte. Conform spuselor acestuia, a insela fara a fi prins este cel mai respectuos mod de a fi infidel, iar barbatii care nu inseala sunt de-a dreptul ciudati.

Totusi, avand in vedere ca in curand se va casatori, barbatul care nu a crezut pana acum in monogamie a decis sa renunte la infidelitati si sa se concentreze pe viata de familie. Acesta spera ca mariajul lor sa fie startul pentru o viata curata si lipsita de inselatorii si minciuni.

Sursa: perfecte.ro

Foto: infidelityinfo.org

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii