A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714073334.5319.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reactia dura a lui Tudor Chirila dupa ce i-a vazut pe Iohannis si Ponta impreuna la sarbatorirea Micii Uniri
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
28-01-2015, ora 10:38

Reactia dura a lui Tudor Chirila dupa ce i-a vazut pe Iohannis si Ponta impreuna la sarbatorirea Micii Uniri

Articol de Madalina Irimia
Imaginile in care presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta au stat unul langa altul la parada organizata la Iasi cu ocazia Micii Uniri s-au viralizat pe internet
Reactiile pro si contra la imaginea in care cei doi apar zambind nu au intarziat sa apara. Tudor Chirila este unul printre cei mai critici comentatori. Acesta a spus ca ii vine sa vomite cand vede ce a ajuns presedintele sa faca alaturi de adversarul sau la prezidentiale.

”Imi provoaca o stare de greata imaginile cu presedintele Iohannis si Ponta zambind impreuna la sarbatoarea Micii Uniri. Trebuie sa fii dintr-un aluat cu totul special (n-as vrea nici macar sa-l miros) ca sa poti lasa cu atata usurinta in spate mizerabila campanie din noiembrie. Ca si cum Ponta n-ar fi improscat cu noroi, ca si cum Iohannis n-ar fi fost murdarit. Cine a zis ca e usor sa fii politician? E nevoie de obraz gros de tot. imi ramane speranta din ce in ce mai palida ca Iohannis isi va respecta promisiunile facute electoratului. Stiu, sunt idealist. Ma duc sa-mi caut un antivomitiv.”, e mesajul lui Chirila postat pe contul de Facebook.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
frei_herr,  28.01.2015 13:40

Obishnuit de mic cu un trai bun, o educatzie pe masura pretentziilor parintzilor da' si cu "americanismul" educatzional a lor sai de a-l lasa extrem de slobod, Tudor Chirila a ajuns la o 'libertate' nestrunita greu de intzeles si de acceptat fie si pt. romanul mediu educat. Aceasta binecunoscuta trasatura i-a devenit la maturitate defectul major. Unul care-i estompeaza teribil nu putzinele-i calitatzi... Bref, Tudor Chirila ar trebui sa stie ca in primul rind omul, si nu preshedintele Kalus Iohannis, are OBLIGATZIA morala chiar fatza de alegatorii sai de a NU SE PURTA la nivelul grobian al fostului sau contra-candidat. Pe linie de consecintza logica ar fi fost inadmisibil si mizerabil in cel mai romanesc mod posibil ca Iohannis sa-i fi aratat in manifestarea publica de la Iasi cel mai mic ... dispretz - fie el si foarte disimulat - poltronului prim ...sinistru! Ma intreb - nu fara temei - oare cum ar fi daca totzi foshtii amici, prieteni sau parteneri pe care Chirilutza i-a ... kakarisit in diverse perioade ale ... "evolutziei" sale artistice atunci cind ar da nas in nas cu fosta lor cunoshtintza l-ar umple pe acesta de ... flegmele bine-meritate, pe masura "caracterului" sau ?!? Probabil ca nici macar baietzii de la ISU n-ar mai reushi sa-l ... descarcereze! Asa ca, mare grija cu pianul logicii si al bunului simtz, mai ... "maestre"!

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii