A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713991857.8464.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reactia Simonei Halep dupa ce a obtinut cea mai buna performanta din cariera
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
30-10-2015, ora 09:42

Reactia Simonei Halep dupa ce a obtinut cea mai buna performanta din cariera

Articol de Cristian Amariei
Poate ca lucrurile nu au iesit asa cum ne asteptam la Turneul Campioanelor, insa Simona Halep pleaca din Singapore avand in buzunar cea mai importanta performanta din cariera.

Sportiva noastra a reusit sa-si adjudece cea mai buna clasare din cariera la final de an, urmand sa incheie 2015 pe locul 2, in crestere cu o pozitie fata de anul precedent.

Simona este mandra de realizarea ei si spune ca in 2016 va lupta pentru a ajunge chiar si mai sus.

"Cred ca am avut un an bun. Au fost suisuri si coborasuri, dar este ok. Am inceput anul foarte bine, la Indian Wells si Dubai. Un mod grozav de a incepe anul. Pe zgura, nu am jucat cel mai bun tenis, nu mi-am gasit ritmul, nu simteam jocul. Am avut presiunea de anul trecut, de asemenea, deoarece trebuia sa apar niste rezultate. Nici la Wimbledon nu am reusit cel mai bun tenis al meu, dar am luat o pauza de tenis de o luna si am mers in SUA fara nicio asteptare. Doar am jucat si am incercat sa dau totul. Am facut lucruri bune acolo, iar acum sunt mai increzatoare. Anul urmator vreau sa fiu mai buna. Am multe lucruri de imbunatatit, trebuie sa alerg putin mai mult. Trebuie sa fiu sanatoasa mai intai, iar apoi sa ma antrenez din greu", a spus Simona pentru Tennis TV.

Doar o singura jucatoare din Romania a mai incheiat anul in top 10 mondial - Irina Sparlea in 1997, locul 8.

Simona Halep a fost eliminata de la Turneul Campioanelor din Singapore dupa ce a pierdut incredibil meciul cu Agnieszka Radwanska, scor 6-7 (5), 1-6, dupa un prim set de infarct, incheiat la tie-break.

Simona ramane cu 4 victorii si 4 infrangeri in istoria participarilor la Turneul Campioanelor.

Sursa: ziare.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
SIBNET,  30.10.2015 11:33

Extra lucru la domiciliu Cautam colaboratori pentru activitate la domiciliu. Se poate lucra si part-time, circa 2-3 ore pe zi. Sunt necesare cunostinte minime de navigare pe internet, lucru cu fisiere pdf si word si minim studii medii. Detalii la adresa de email: sibnet@usa.com

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii