A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713865881.7459.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reactia ANGELINEI JOLIE in ceea ce priveste zvonurile ca ar fi pe moarte
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-04-2016, ora 12:02

Reactia ANGELINEI JOLIE in ceea ce priveste zvonurile ca ar fi pe moarte

Articol de Madalina Irimia
Dupa ce o publicatie din Statele Unite ale Americii a scris ca Angelina Jolie ar avea probleme grave de sanatate, fiind internata in spital unde este tratata pentru anorexie, actrita a vorbit despre acest subiect.

Vedeta de la Hollywood a dezmintit zvonurile privind presupusa ei stare de sanatate, lasandu-se fotografiata la iesirea dintr-un teatru din cartierul londonez Notting Hill in compania sotului ei, Brad Pitt, si a celor sase copii ai lor. "Se spun multe minciuni, insa Brad si cu mine suntem mai uniti ca oricand", a declarat actrita.

In acest fel, actrita laureata cu Oscar a tinut sa dezminta informatia publicata de ziarul american „The National Enquier“ care asigura ca actrita este internata din cauza anorexiei. "Este un schelet umblator, ar putea sa moara in orice moment", asigura tabloidul in paginile sale interioare. "Mai multe organe ale sale au incetat sa mai functioneze, iar moartea ei este iminenta", mai titra respectiva publicatie.

Tabloidul a facut mare ecou si in ceea ce priveste presupusul divort al actritei de Brad Pitt. Zvonurile succesive de separare a celor doi si presupusa anorexie a actritei urmaresc constant cuplul "Brangelina".

Sursa: cancan.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii