ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-08-2014, ora 09:50

Rapperul Chris Brown, tinta unui atac armat

Articol de Madalina Irimia

Producatorul Suge Knight a fost ranit in timpul unui schimb de focuri la o petrecere intr-un club de noapte din Los Angeles, inaintea decernarii unor premii pentru industria muzicala americana. Clubul apartinea rapperului Chris Brown, care a fost implicat si el in incident, scrie ziare.com.

Martorii au povestit ca rapperul, in varsta de 25 de ani, care este eliberat sub supraveghere intr-un alt caz, a fost tinta atacului armat in clubul 1OAK din Hollywood, unde organiza petrecerea de dinaintea evenimentului Video Music Awards, scrie Daily Mail.

Brown, potrivit primelor informatii, a reusit sa scape fara a fi ranit, dar alte trei victime, printre care producatorul si patronul casei de discuri Death Row Records, Marion Suge Knight, au fost duse la spital. Suge ar fi fost impuscat in brat si in stomac.

Unul dintre cei trei se afla in situatie critica. Printre invitatii de la petrecere se gaseau Apple de Ap, membru al formatiei Black Eyed Peas, si cantaretul Justin Bieber.

Mai multi suspecti au fost retinuti de politie, care a oprit si o parte din participantii la petrecere pentru a-i interoga.

"Pur si simplu nu-mi vne sa cred ce tocmai am vazut. Cineva a incercat sa il impuste pe Chris Brown. Sunt fara cuvinte", a scris pe contul sau de Twitter una din participantele la petrecere.

Foto: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii