A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1713523577.0912.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Raed Arafat: MS va achizitiona o cantitate de vaccin pentavalent in regim de urgenta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SANATATE
24-10-2012, ora 17:35

Raed Arafat: MS va achizitiona o cantitate de vaccin pentavalent in regim de urgenta

Articol de Madalina Irimia

Ministerul Sanatatii va cumpara, prin achizitie directa, in regim de urgenta, cantitatea de vaccin pentavalent necesara pana la finalizarea licitatiei, a declarat, miercuri, subsecretarul de stat Raed Arafat.

"Problema vaccinului pentru nou-nascuti, vaccinul pentavalent, a fost ca s-a intarziat licitatia pentru el din cauza unor contestatii, probleme care vor prelungi licitatia pana spre sfarsitul lunii noiembrie. Speram sa fie finalizata, dar Ministerul Sanatatii a adoptat o solutie de achizitie directa, in regim de urgenta, a cantitatii de vaccinuri care este foarte necesara pana atunci ca sa putem sa vaccinam copiii care sunt in intarziere si copiii care vor avea nevoie de vaccinare pana la finalizarea achizitiei", a spus Arafat, dupa sedinta Guvernului.

El a adaugat ca legea permite achizitia de urgenta, iar pretul vaccinului a fost sub cel maxim practicat prin achizitie directa.

"Am semnat toate documentele, negocierea s-a finalizat (n.r.-pentru achizitia directa), in cateva zile trebuie sa se livreze vaccinul sa poata fi distribuit. Am semnat si lista de distribuire pentru el, iar cand va avea loc licitatia se va intra in normal", a precizat Raed Arafat.

Sursa: AGERPRES

Foto: cotidianul.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii