A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714100543.5454.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Radu Banciu, atac INCREDIBIL la adresa lui Hagi: „A facut blaturi toata viata”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-04-2015, ora 12:30

Radu Banciu, atac INCREDIBIL la adresa lui Hagi: „A facut blaturi toata viata”

Articol de Madalina Irimia
Radu Banciu, cunoscutul realizator al emisiunii “11 metri”, difuzata de postul de radio Sport Total FM, s-a dezlantuit la adresa lui Gica Hagi. Jurnalistul considera ca “Regele” a facut aranjamente atat ca fotbalist, cat si la Viitorul, unde este antrenor si patron. Mai mult, Steaua, Pandurii si Petrolul ar fi si ele implicate in aranjarea de meciuri.

Mai exact, lui Radu Banciu i se pare suspect ca Steaua fost invinsa de Pandurii (scor 1-3, etapa a 21-a) si de Petrolul (scor 0-1, etapa a 25-a), in timp ce echipa lui Hagi s-a impus in fata gorjenilor (scor 4-0, etapa a 22-a) si a ploiestenilor (scor 2-1, etapa a 26-a). De asemenea, Petrolul a fost invinsa de Pandurii (scor 0-1, etapa a 24-a), iar Steaua a castigat meciul cu Viitorul (scor 4-1, etapa a 23-a).

"Nu ma mir ca asa face Viitorul. Hagi asta a facut toata viata lui. El cand a ajuns la Real Madrid nu stia decat sa faca blaturi. Dupa aceea a ajuns la Barcelona cu Hristo Stoicikov si toti tiganii aia de acolo. Apoi a ajuns in Turcia. Unde a jucat? Eu nu pun in discutie ca avea sut… Asa era fotbalul in anii ’90. in Italia si Spania faceai ce voiai: injectii, faceai si schimb de sange daca voiai. Ce sa faca Hagi cand a venit ca manager al unui club din Romania? El este reprezentantul imaginii cooperative. La Galatasaray n-a jucat un meci pe bune in toata viata lui. Asa e fotbalul de acolo, unul trucat. A jucat intr-un fotbal trucat. Cum ar fi ramas Sportul Studentesc in Liga I? El a fost luat cu japca de Steaua de la Sportul Studentesc. Altfel, Dobrin era Rege, nu era Hagi“, a spus Banciu, scrie ziuanews.ro.

Foto: rtv.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii