A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714059014.5827.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

RAPORT Ministerul Sanatatii, privind calitatea apei de pe litoral. Topul celor mai sigure plaje
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-05-2016, ora 10:42

RAPORT Ministerul Sanatatii, privind calitatea apei de pe litoral. Topul celor mai sigure plaje

Articol de Madalina Irimia
Ministerul Sanatatii a publicat recent un document care atesta calitatea apelor de imbaiere din Romania. Pe litoral sunt peste 15 plaje care au primit calificativul "Excelent", dar si o plaja care a fost caracterizata de autoritati drept "Nesatisfacatoare".
Clasificarea zonelor de imbaiere realizata conform metodologiei prevazuta in HG nr. 546/2008 privind managementul zonelor de imbaiere a fost publicata recent, atat la nivel al Uniunii Europene, cat si la nivel national. Astfel, aceasta are la baza setul de date de monitorizare a calitatii apei de imbaiere aferente ultimilor patru sezoane, cuprinse intre 2012 si 2015, potrivit b365.ro.

Din cele 49 de plaje ale litoralului romanesc, una singura a primit calificativul Nesatisfacator, fiind considerata un pericol pentru populatie si anume Cordonul Eforie Nord - Eforie Sud II, Tabara Luminita.

Printre statiunile cu cele mai bune plaje se numara Navodari, Mamaia, Olimp si Venus, in timp ce la capatul opus se afla Jupiter, Eforie si Costinesti. Nu in ultimul rand, potrivit raportului, plajele din Vama Veche si Doi Mai au primit calificativul "Buna".

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii