A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714036787.1614.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Protejarea lui Donald Trump costa orasul New York un milion de dolari pe zi
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
29-11-2016, ora 10:52

Protejarea lui Donald Trump costa orasul New York un milion de dolari pe zi

Articol de Madalina Irimia
Protejarea presedintelui ales, Donald Trump, si a familiei acestuia costa orasul New York peste un milion de dolari pe zi, potrivit unor oficiali citati de CNN.

Costurile pentru protectia presedintelui ales nu se vor reduce semnificativ odata cu mutarea acestuia la Casa Alba, din cauza faptului ca Melania Trump si fiul de zece ani, Barron, sunt asteptati sa ramana acasa la Trump Tower, aflat in centrul Manhattanului, cel putin pana la sfarsitul anului scolar. Mai mult, Trump a sugerat ca se va intoarce constant acasa, mai ales cat timp familia lui continua sa locuiasca acolo.

La cheltuieli se adauga costul pe care il implica echipajele si ofiterii de politie destinati copiilor si nepotilor lui Donald Trump, care primesc, de asemenea, protectie din partea Serviciilor Secrete, a spus, luni, John Miller, reprezentant al Departamendului de Politie al orasului New York. Toti membrii familiei locuiesc in oras si pot primi protectie din partea Serviciilor Secrete.

„Prioritatea principala este siguranta si securitatea. Le datoram acest lucru presedintelui ales, familiei acestuia si echipei lui”, a spus primarul New York-ului, Bill de Blasio, vineri, la o conferinta de presa, mentionand ca orasul va avea nevoie de ajutor cu costurile, in special in ceea ce priveste orele din afara programului pe care politistii le vor face.

In timp ce Serviciile Secrete au grija de protectia presedintelui sau a presedintelui ales, serviciile locale de politie trebuie sa asiste la operatiuni, in special la actiunile care implica publicul.

Fiecare presedinte trebuie sa aiba protectie asigurata de ofiterii de politie cand se intoarce acasa in timpul mandatului, iar protejarea presedintelui Trump in New York este costisitoare, deoarece acesta locuieste in cel mai populat cartier al celui mai mare oras.

Sursa: businessmagazin.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii