A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1714195355.4836.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Proprietattile minune ale patrunjelului. Afla ce poti trata cu el!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-05-2016, ora 13:11

Proprietattile minune ale patrunjelului. Afla ce poti trata cu el!

Articol de Cristian Amariei
Patrunjelul este cunoscut pentru savoarea pe care o da mancarurilor, insa este bine de stiut ca acesta este un excelent medicament natural ce te poate ajuta sa tratezi numeroase afectiuni.

Banalul patrunjel contine, printre altele, vitaminele A si B, calciu, magneziu, sodiu, fosfor, fier, mangan, cupru etc. in plus, acesta leguma are in compozitie de patru ori mai multa vitamina C decat citricele.

Asta face ca patrunjelul sa fie declarat un bun medicament naturist. Este detoxifiant si regenerator, dar si un intaritor grozav pentru imunitate.

Te scapa de parazitii intestinali

De asemenea, patrunjelul este un excelent remediu in numeroase afectiuni: anemii, astenie, lipsa poftei de mancare, dispepsie, celulita, reumatism, guta, nervozitate, pariziti intestinali.

Eficient in bolile renale si urinare

In plus, patrunjelul este un extrem de eficient tratament naturist pentru bolile renale si urinare. Aceasta leguma ajuta la eliminarea reziduurilor din sange si din tesutul renal, dar si impiedica reabsorbtia in organism a sarii.

Pe de alta parte, patrunjelul ajuta la tratarea edemelor si a retentiei de lichid, a oboselii si a urinarii dureroase. De asemenea, s-a dovedit a fi de folos in dizolvarea pietrelor la rinichi.

Mai multe aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
PhyllisJap,  11.02.2017 02:09

wh0cd459970 tadalafil usa

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii